Národní zemědělské muzeum - strana 4
Národní zemědělské muzeum
Muzeum vzniklo v roce 1891 z exponátů zemědělského oddělení na Jubilejní zemské výstavě v Praze a z Národopisné výstavy českoslovanské 1895. Muzeum je tématicky rozděleno tak, aby pokrylo obor zemědělství v celé jeho šíři: PRAHA - potravinářská expozice, příležitostné výstavy KAČINA - rostlinná a živočišná výroba, venkovská řemesla, život venkovského lidu. OHRADA - lesnictví, rybářství a myslivost. VALTICE - muzeum zahradnických výrob a životního prostředí.
Pokud nestíháte navštívit všechny turistické cíle v okolí, Europcar - autopůjčovna Praha Vám pomůže tento problém vyřešit.
Zajímavé odkazy:
www.pruvodce.com-
31.
-
32.
Domažlická jizba
Vítáme Vás v restauraci DOMAŽLICKÁ JIZBA.Naše restaurace byla založena ve třicátých letech minulého století a její interiér zůstal z velké části nezměněn do dnešních dnů. Málokdo ví,že ve zdejších ...více informací -
33.
Galerie Břehová
Výstavní a prodejní galerie obrazů, soch, grafiky, fotografie, skla a interiérového designu.více informací -
34.
Galerie La Femme
Galerie se věnuje převážně tématu ženy ve všech jejích nepřeberných podobách. Nabízí obrazy, grafiky i sochy předních současných českých výtvarníků.více informací -
35.
MaleDivy
Restaurant MALEDIVY se nachází v Praze 7 nedaleko Strossmayerova náměstí, v poklidné uličce Janovského 3. Útulný interiér na Vás ihned dýchne „domácí atmosféru“. Pochutnáte si zde nejen na tradiční mexické ...více informací -
36.
-
37.
San Pietro
Jsme restaurace, která kombinuje italské suroviny s českou fantazií. Snažíme se o to, aby cena jídla byla ekvivalentní k tomu, co host dostane na talíři. Jedinečná je naprosto nabídka denního menu, kde si zákazník ...více informací -
38.
Himalaya
Himalaya - autentická indická restaurace v centru Prahy. Nabízíme tradiční indickou kuchyni, troubu tanduri, ale také maso halal, vegetariánské speciality a další!více informací -
39.
Nad Královskou Oborou
Restaurace se nachází v těsné blízkosti Královského parku Stromovka, kuchyň je tedy zaměřena na čerstvou zvěřinu, např.Jelení gulášek s karlovarským knedlíkem je opravdu šlágr, vepřová kolena a tataráček ...více informací -
40.
Lary Fary
Nevšední restaurant Lary Fary, byl otevřen v roce 2002 a hned si vytvořil velice slušné jméno u všech labužníků. Každá místnost restaurantu Lary Fary je věru pozoruhodně odlišná a vskutku originální, avšak ...více informací