Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Vaniškovce
6. 06. 2008Nádherně zasazená obec do krajiny. Výhodou je, že leží mimo hlavní silnici. Chybí mi popis z historie.
ReagovatPavel Vaniš
vaniskovce
22. 09. 2008vaniskovce sa mi pacia bola som tam asi 3 krat a velmi sa mi tam pacilo.je to mala dedinka s prijemnimy ludmi.
Reagovathviezdicka
Pato
hodnoceni
23. 11. 2008som rodak s vaniskovec bydlim na severni morave ale vaniskovce su pre mna najkrasnejse rad sa tam vraciam mam tam hodne kamaradu su jako moja rodina
ReagovatFRANTA
HODNOCENÍ
23. 11. 2008MÁM MANŽELA Z VANIŠKOVEC MOC RÁDA TAM JEZDÍM JE TAM KRÁSNA PŘÍRODA A VELMI DOBŘÍ LIDÉ OD VELKÉHO MĚSTA JE TO OPRAVDU BALZAM NA DUŠI
ReagovatVĚRA
jeremy
8. 12. 2008Moj otec je s Vaniskoviec.Casto sme tam chodievali k starym rodicom{neboztikovia}.Teraz tam byvame.Ja osobne nie ale moja rodina.Na Vaniskovce nezabudnem nikdy lebo je to ticha krasna dedina
ReagovatLucia
Nová web stránka o obci Vaniškovce
3. 03. 2009Ďakujem za všetky komentáre, ktoré ste dali na túto stránku, som milo prekvapená, že poznáte obec Vaniškovce, navštívili ste ju a hlavne, že sa vám u nás páčilo :) Ak by ste mali záujem dozvedieť sa viac zaujímavých informácií o obci a jej okolí navštívt
ReagovatNajkrajsie spomienky mam na tu obec.Vlete je tam uzastne krasne a prazdniny si mozes uzit.Priroda v lete je je tam nadherne vonava.Ta dedina ta prinesie k ukludneniu.Chyba mi to.
ReagovatLusiana