Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Nadhera
24. 12. 2007Obec bukova je polozena na velmy krasnom uzemy. Je tam nadherna priroda. A este by som chcel pripomenut na Sokolske Chaty oplati sa tam ist. Krasa.
ReagovatJozef Mihalik
games
19. 03. 2025Abych mohl hrát automaty online v České republice snadno a svobodně, začal jsem používat tuto stránku pro hraní - https://mostbet-cz.bet/ . Na této stránce můžete hrát automaty online snadno a svobodně, a proto tuto stránku doporučuji i vám, protože zde m
ReagovatGreat post!
4. 08. 2023That is such a beautiful scenery to watch! Well, if you want to beautify the scenery of your retaining wall, click here for info!
Reagovat
A este nieco
24. 12. 2007Chcel som este pripomenut ze tam zije jedno prekrasne dievca a hrozne ju milujem.
ReagovatJozef Mihalik
Ja
1. 01. 2008Prosim vas ked budete mat nejake krasne foto z Bukovej tak zaslite na JojkoM@zoznam.sk. A pozdravujem Denisku. LUBIM TA
ReagovatJozef Mihalik
Martin misci
Jozef Mihalik
Stan..ování :-))
14. 07. 2008Pro někoho zapadákov...pro mně nejhezčí vzpomínky z dob mého dětství na dovolenou pod stanem s rodiči. Bylo to z dob ..quot;komunistickýchquot;, ale přesto jako holka ráda vzpomínám na špekáčky nad ohněm, na polívky v sáčku a konzervy:-)) Dnes by mně do s
ReagovatLída
Mike Rooney
6. 07. 2024I really like the way that you have expressed yourself. There is a lot to be admired from this post. You might want to click onRyan Gosling Scorpion Jacket
Reagovat
pikashow
1. 07. 2023Pikashow is a cutting-edge streaming platform that offers a wide range of entertainment content. It allows users to access their favorite movies, TV shows, web series, and live events seamlessly. With a user-friendly interface and a vast library of conten
Reagovat