Hodkovice nad Mohelkou - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Bydlení
29. 12. 2007Na našem městečku se mi nelíbí jen jedna věc.Všude máme nastěhované Slováky a pro lidi z Hodkovic nejsou byty..Všechno prodáváte a neberete ohled na druhé....Například já se svojí rodinou nemám kam jíd..Musíme bydlet u pane Zoubka..Přál bych vám tam stráv
ReagovatMartin Pytloun
odpust nam slovakum
7. 10. 2009prosim vas odpust nam slovakum ze ti berem praci za minimalni mzdu maximalni vzkon odpustte nam prosim radeji by ste tam meli afgance
Reagovat
- 6. 01. 2008
Každý si svou cestu volí sám....myslím,že jste si k této situaci pomohli sami.....soudíte město,za chování??Proč nezačnete u sebe??Být lepší!!!Aby jste se mohli lidem podívat s čistým svědomím do očí!!!
Reagovathavran
Bydlení
21. 01. 2008Dobrý den....já osobně si nevzpomínám,že by město pomáhalo extra někomu hledat byt :-))))) tedy každý měl možnost si podat žádost na byt,to za prvé!byla možnost odkoupit si byt,řekněme za velmi rozumnou cenu a jinak to funguje asi jako všude!!Kdo má finan
ReagovatJasanka125
Jaroslav H.
bydlení-Pytlounovi
5. 04. 2008......se držím za břicho...smíchy tu nemůžu vydržet!!To jste takoví hlupáci??Nebo Miroslava tak jednoduchá....asi jedno s druhém!!!
Reagovatb.b.pois.
pavla
blb
Hodkovice jako město by celkem ušlo:)když si odmyslím spoustu pomluvačných a zlých ,závistivích lidí ....ale to by městečko zůstalo prázdné:))nevadí!.)
Reagovatjana