Plavecký bazén TJ Sokol Mladá Boleslav - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Komunitní plánování - oblast sportu
30. 10. 2008Pozvánka na jednání - plánování s veřejností! Oblast sportu. 11.11.2008 - v 16.00 hod. Kulturní středisko Svět. Jsou pozvaní zástupci všech TJ autoškoda - také ti co získali grant .
Reagovathelena Bubnova
Dobrý den já by se chtěl jen zeptat jestli berete brigádíky napište mi na meil budu velice rád děkuju předem
Reagovatmartin
Aqua aerobic
24. 11. 2008Chtěla bych se zeptat kdy je aqua aerobic, které dny a od kolika hodin, popř. cenu. Děkuji...
ReagovatDenisa Tóthová
Tibor
Aquaerobic
6. 01. 2009Dobrý den, chtěla bych se optat, kdy začíná po vánocích aquaerobic v krytém bazénu v Mladé Boleslavi, zejména dny a čas začátku.Děkuji za odpověď na email. Děkuji a přeji hezký den.
ReagovatLucie Plachá
Aguaerobic
9. 02. 2013Dobrý den.Chtěla bych se zeptat v jakých dnech a od kolika hodin se cvičí aguaerobic a kolik stojí vstupné? Předem vám děkuji za odpověď na e-mail: dasaPavlova@seznam.cz Pavlová
Reagovat
Aquaerobic
10. 01. 2009S přáním hezkého dne se i já chci zeptat, kdy začíná aquaerobic, jaké dny a v kolik hodin. Předem děkuji za odpověď na můj email. Na shledanou Kyšperská
ReagovatB. Kyšperská
aquaerobic
21. 02. 2009Dobry den, take bych se chtela zeptat na aquaerobic.Ve kterych dnech je cviceni a od kolika hodin,pripadne co si vzit sebou krome plavek.Dekuji za odpoved na muj email.
Reagovatsimona rossova
Aquaerobic
23. 02. 2009Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li se v bazénu provozuje aquaerobic, případně časový harmonogram. Děkuji Turková Jana
ReagovatJana Turková
aqua aerbik
1. 10. 2009prosím o zdělení v které dny je aqua aerobik od kolika hodin a cena za hodinu dekuji M.Sudomová
ReagovatDěti
11. 05. 2010Byla jsem se třemi dětmi v bazéně. Sobota, my a další 4 lidé. Hodinu jsme poctivě plavaly,pak jsem si s holkama chtěla chvíli zablbnout.Šly jsme tedy do rohu v jedné dráze a holky jsem honila a vyhazovala. Na nikoho jsme necákaly,nikoho jsme neomezovaly.
ReagovatDěti
11. 05. 2010pokračuji.. Holky se nahlas smály.Byly jsme upozorněni,že bazén není dětské hřiště a děti nemají nárok si v bazénu pohrát.Kdo neplave,nechť tam nechodí.NA CO TEDY NOVÝ BAZÉN PRO MB?
Reagovat
Děti
11. 05. 2010Byla jsem se třemi dětmi v bazéně. Sobota, my a další 4 lidé. Hodinu jsme poctivě plavaly,pak jsem si s holkama chtěla chvíli zablbnout.Šly jsme tedy do rohu v jedné dráze a holky jsem honila a vyhazovala. Na nikoho jsme necákaly,nikoho jsme neomezovaly.
ReagovatDotaz k: Plavecký bazén TJ Sokol Mladá Boleslav
9. 01. 2011Mám stejnou zkušenost jako pani s dětmi.Moje děti po sobě ve vodě stříkaly!!!!Sice je to už před 10 lety, takže koukám, že se nic nezměnilo. Návštěvníkům jest pouze plavati spořádaně z jednoho konce na druhý.Mimochodem, tady vstup za 70 = 55 Kč, V Liberci
Reagovat- 9. 08. 2011
Jenom by mě zajímalo, jestli na recepci v bazénu někdo je a pokud ano, proč neberou telefony!!!!!!!!!
Reagovat Reakce na příspěvek 5234
20. 01. 2012Mám stejnou zkušenost, před as.5ti lety jsem byl s vnoučaty v bazénu děti si hrály a smáli se na hlas.Pohádce s "plavčíkem" spíše estébákem, který na nás chtěl zavolat policii jsem se zařekl že tam už nikdy s vnoučaty nepůjdu radči pojedu do Jičína.Š. ps
ReagovatAguaaerobic
28. 08. 2013Dobrý den, chtěla bych se zeptat v jakých termínech je letos Aqua aerobic. OdpověĎ prosím na barushka.bt@seznam.cz Děkuji
Reagovat