Městské koupaliště Havířov - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Marketa Turková
Eliška
Otevírací doba
13. 05. 2008Dobrý den, otevírací dobu koupaliště určuje provozovatel dle počasí. Kontaktujte proto p. Šulce, vedoucího provozu, na tel. 596 813 957.
ReagovatZuzana
Cena
30. 05. 2008Kolik stoji koupaliste v havirove a kdy se otvira nebo uz bude otevrene????Co nejrychleji prosim odepiste dekuji
ReagovatPetr
Otevírací doba
30. 05. 2008Dobrý den, otevírací dobu koupaliště určuje provozovatel dle počasí. Kontaktujte proto p. Šulce, vedoucího provozu, na tel. 596 813 957.
ReagovatMarko
havířovské koupaliště je moc super.jdu tam tuto sobotu. moc se mi líbí ty žluté zlouzačky.
Reagovatnoemi
dominika
lucie
Deniska
wezčujdzgh
25. 06. 2008Mohlo by to byt lepší a meně peněz proč to nedaji levnějši dik morena . už to je hovno hrozna čus
Reagovatkiki
nnonknouoctk ol
25. 06. 2008No dobrý den mohlo by to být lepší ¨ne more??????DĚCKA 25KČ A DOSPĚLÍ 35KČ JESTLI TO TAK NEBUDE BUDETE PŘICHÁZET O LIDI A KRACHNETE PAPAPAPA PŘEJU VÁM ABY JSTE KRACHLI PROTOŽE MÁTE PROCHCANOU VODU
Reagovatnikol
ne more
11. 07. 2010Máte úplnou pravdu, cikáni se chovají, jako by jim to tam patřilo. Nedávno jsem měl konflikt, syn dostal od cíga baňu-krev z nosa, od plic jsem s nima pohovořil, ale to bylo vše, nikdo na ně nemá metr, ani vyhodit je nemohli. Známá viděla jak kluk cca 15
Reagovat
Zkrachujete
25. 06. 2008Vsichni maji pravdu za chvili se radši všeci pudou koupat do te hnusne vody na přehradu nez tady...Mohli by ste too pro dospele zlevnit je to šilene...Vazne zkkrachujete
ReagovatJaní
nevím co si mám vybrat
11. 07. 2008Jedni říkaj že je to super druzí že ne tak co teda ale je pravda že je to předražené jo a upoutávek by mohlo být víc protože každyý se nedívá tam do pr. na lampu
Reagovatpetr
Ceny..........hrůza
11. 07. 2008Naše koupaliště havířov je sice fajn,ale u těch dospělých by se to mohlo zlevnit.Důchodci by měli mít tak jako jsou dospělí.Jsou přece také dospělí ne?Máme strašně vysoké ceny a co se týče koupaku tak krachne,jestli to budou rok co rok navyšovat ty ceny.D
ReagovatM.o.n.i.k@
Je pravda ,že ceny jsou předražené..zdá se mi,že i u nás komu je 15-16let je drahé platit 60Kč..Podle mě to koupaliště taky krachne..a bylo by toho škoda bo je mocko pěkné
ReagovatKlárinečka..
Vám se zdá 60,- Kč jako předražené vstupné? :-)) Promiňte, ale asi jste to chtěli psát někam jinam, kde to není udržované a čisté. Takovejhle koupák za hubičku... pche... nezlobte se, ale s prominutím si tu přestáváte vidět do pusy...
ReagovatBORI
Neuvěřitelné
4. 08. 2008Je vážně neuvěřitelné že se vám tady všem zdá, že cena 60 Kč je moc? Pro boha kde žijete? Co by jste chtěli za 60 Kč? Víte kolik stojí provoz takového krásného koupaliště? Jestli je Vám to moc můžete se koupat někde v prohnilé stoce o kterou se nikdo nest
ReagovatMimo2580
jookker
Oteviraci doba
4. 09. 2008Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je v zari opravdu otevreno, jak je tu psano, na oficialnich strankach Koupaliste totiz o zari neni ani zminka, tak si to chci jenom upresnit. Diky moc.
ReagovatAliad
Otevřeno v září?
4. 09. 200831.8.jsem byla na koupališti a na můj dotaz,zda je vzáří otevřeno mi bylo pokladní i plavčicí sděleno,že ne,že končíte.Pak jsem se dozvěděla,že máte otevřeno..Nejste sami proti sobě?Já myslím,že ano.Iva H.
ReagovatIva Hladišová
Kamil
lol
15. 03. 2009jn mají tam prochcalou vodu byt vama tak tam nepouštím žadné cigani zadarmo nebo tam dělaj akorat bordel a hažou tam žiletky už sem jednu měla v noze
Reagovat*_D_u_D_u_*
zuzka
...
13. 07. 2009vy ste fakt uplne dyliny na titulni strance je vsechno napsane a vy tu pišete a kolik je vstupne?? a kdy se koupak otevira???? nechapuvas but nemate mozek nebo ste uplně moc sleeeepi
Reagovat- 17. 08. 2009
Koupaliště Havířov je bezva!!! Nevím na co si furt stěžujete víte kolik by jste dali za takové koupaliště na celý den třeba v Ostravě?
ReagovatCeny
22. 06. 2011Zdravim, co si porad stezujete, vite kolik stoji koupani v Praze? celodenni vstupne do Pruhonic. 650kč....co vy na to?
Reagovatjo vim
12. 06. 2010v ostrave se taky palati 60kc na cewly den jsou tam velmi lepsi atrakce nez tady v Hawru,sale vstupne tady neni spatne a je to tady tajky hodne dobre tedsa aspon podle mene._)))
Reagovatjo vim
12. 06. 2010v ostrave se taky palati 60kc na cewly den jsou tam velmi lepsi atrakce nez tady v Hawru,sale vstupne tady neni spatne a je to tady tajky hodne dobre tedsa aspon podle mene._)))
Reagovat
Dotaz k: Městské koupaliště Havířov
23. 06. 2010Je pravda,že romové mají vstupné na Havířovské koupaliště zdarma ?
Reagovat- 12. 07. 2010
může se prosím "odtajnit" ten,kdo odpovídá jménem městského koupaliště??a pokud vstup zdarma je pravda,kdo to schválil??
Reagovat - 12. 07. 2010
a to jako z jakého důvodu??Mám děti 17 a 19let(studenti...a žádná sleva),takže nás návštěva vyjde na 240,- a musím na to poctivě makat a ne sedět doma na pr..li a chodit pro dávky...
Reagovat
Dotaz k: Městské koupaliště Havířov
30. 06. 2010Chtěl bych se zeptat jestli dneska je koupáček zdarma když je to vysvědčení a prázdniny?
ReagovatDotaz k: Městské koupaliště Havířov
10. 07. 2010Dobry den, rada bych se zeptala jaka je dnes teplota vody. Dekuji
Reagovatdotaz
24. 07. 2010Romove lezou do dětského bazénu v hadrach které nosí špinavé,fuj,chodí si to tam akorát prat.Je to nechutné že malé děti se musí koupat ve znečištěné vodě.Odpověď roma zněla že nemaji na plavky.To není žádná vymluva.Doufám že se to konečně začne více hlíd
ReagovatVstupne
8. 07. 2011Dobrý den.Na nějakych strankach píšou že vstupne pro děti je 30 kč a tady se píše že 20kč.Prosím vás kolik stojí vstupné ne 1 dítě?????????????Děkuji.
ReagovatZpráva
21. 06. 2013Dobrý den jemi 11 let a chtěl bych se zeptat jestly bych mohl jít na koupaliště sám bez dospělého člověka.Děkuji :Petr Kvasnica
ReagovatDotaz k: Městské koupaliště Havířov
8. 06. 2014Dobrý den mužu na koupaliste vzit i 4 mes dcerku dekuju
ReagovatGreat
2. 06. 2017Hello! I’m a Ann, I would like to challenge the whole world with the kind of app follows: First, hotmail email login is an free e-mail service provided to Internet users by the giant Microsoft. If you are a new u
ReagovatGreat
2. 06. 2017Hello! I’m a Ann, I would like to challenge the whole world with the kind of app follows: First, hotmail email login Second, hotmail account login And
Great
2. 06. 2017And gmail sign up Gmail is Google’s free email service that enables users to send and receive e-mail over the Internet. If you already have a Gmail account, please login to gmail to use, or gmail sign up if you haven’
Reagovat