Plavecký bazén Svitavy - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
- ZLATO
- Opavák
- Opavák
Nejhorší bazén co jsem kdy viděla
1. 05. 2008Strašný bazén, žádná atrakce, nesmí se tam nic, jen plavat a plavat. A vstupné 50Kč na 1,5h je opravdu za těchto podmínek neodpovídající...
ReagovatJananeváží si návštěvníků
10. 08. 2008Provozovatelé ,je vám hodně zatěžko dát na své stránky informaci ,že je bazén mimo provoz.
Reagovatzdenča- barbora leitnerová
Opravdu si neváží zákazníků!
5. 11. 2008Všem návštěvníkům svitavského bazénu, obzvláště rodičům s malými dětmi, doporučuji pečlivě sledovat čas. Stane-li se vám, že se nedostanete přes turniket přesně za 1,5 hod. pobyt se vám prodraží
ReagovatBlanka Pechanovápokračování
5. 11. 2008Podotýkám, že paní byla nesmlouvavá oháněla se podmínkami, ale to, že fén nebyl funkční, chyběl mi přebalovací pult a hlavně lidský přístup ze strany zaměstnce(paní se odmítla představit)
ReagovatPechanová......bylo by to na delší komentář...
6. 11. 2008Bohužel tu není dost prostoru, závěr je takový, že je znát, jak tu v okolí chybí konkurence. Cena službám zdaleka neodpovídá.
ReagovatPechanováMě děsíte!!!
30. 12. 2008Lidi,teď neví,jestli si zajet o pár km dál do České Třebové a bazén ve Svitavách vzdát.Chtěla jsem tam s děckama zajet,ale úplně jste mě svými komentáři odradili.To je to fakt tak hrozný???
ReagovatPetraOpravdu silný zážitek
8. 01. 2009Navštívil jsem tento bazén se dvěma tříletými kluky a obléct tři lidi z plavek do zimního opravdu nezvládnu za pět minut.Při tříminutovém zpoždění po nás chtěli zaplatit další vstupné pro tři na 1,5hod.!To jsem odmítl a musel podlézt turniket!A to je maji
ReagovatSvatikSamé blá,blá.
26. 03. 2009Navštěvuji bazény v širokém okolí,bazén ve Svitavách patří k nejlepším.Ale je pouze pro slušné lidi.Ti ostatní píší komentáře.
ReagovatArchandělmusím souhlasit
6. 04. 2009dobrý den, ano, máme podobné zkušenosti a nepříjemnost dam u vstupu je zřejmě problémem č.1. Jinak už se nám stalo také, že nešla pánská sauna a platila se stejná cena ..
Reagovatnerminapanu archanděli
18. 02. 2012Píšete si to pěkně, ale skutek utek. Tlusta machna u pokladny je jak ze staryho hororu! A plavčík si hraje na Miče Bukanana, ale umí jen stejně chlastat! Kolektiv spokojených zákazníku.
Reagovat