Koupaliště Železný Brod - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
- 27. 02. 2008
Přeji pěkný den měl bych takovou prozbu sháním na léto 2008 plac na provoz mobilního občerstvení dělám kuřata gyros burgery langoše hot dog A TOČENÉ PIVO A KOFOLU DÍKY ZA ODPOVĚĎ
ReagovatJ.F. GASTRO provoz mobilního občerstvení
3. 04. 2008Dobrý den, na tomto koupališti jsem pracoval jako plavčík. V případě zájmu vám poskytnu tel. číslo provozního. Kontaktujte mne prosím na [email protected].
Reagovatdotaz
17. 05. 2008Dobrý den, chtěl bych se zeptat od kdy je toto koupaliště otevřené? Odpovězte prosím přímo na můj mail. Děkuji.
ReagovatMarekInformace
26. 06. 2008Měla bych dotaz,chtela bych se zeptat od kdy je koupaliště otevřeno.Odpovězte mi prosím na muj e-mail Děkuji za odpověď.
ReagovatLenka- Iveta
- clinam
- typek
Otevření koupaliště
7. 07. 2008V minulém týdnu byla dokončena rekonstrukce koupaliště a dnes (7.7.2008) probíhá jeho napouštění. Již o nejbližším víkendu by mělo být koupaliště v provozu!
ReagovatAhmedMalik
10. 02. 2023However, without current information about openness and opening hours, it is as if it does not exist Driving 60 km to find out if it's open at all.
Reagovatnanalyly
22. 08. 2023Návštěvníci mohou využít možnost relaxace v termální vodě, plavání, nebo si užít adrenalinové jízdy na skluzavkách. basketbros
Reagovat