Ranč 3V Třebušín - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Petra Prečanová
andrea grejtovska
Karolína
- 29. 01. 2008
staj je super ale us v usteku nebydlim a tak us tam nemohu chodit jezdila jsem na zamirkovi a chtela bych jezdit parkur
Reagovatmonika
iva
Přetvářka!
19. 03. 2008Nikdy bych si tam neustájila koně,pač mi tam málem umřel na pastvě!!!než si tam dáte koně tak si ověřte co se tam už všechno stalo,oni vam to určitě nepoví!p.s.nebudte najivní jako jsem byla já a vůbec jim nic nevěřte.nechci aby jste dopadly jako ja a dal
ReagovatJana
Pretvarka - spatna pece
21. 04. 2011prosím, ozvi se mi...potrebuji vedet vic, co se stalo, mam taky velice spatnou zkusenost :(
Reagovat
je to tam super!!nehody se stávaj všude,ale myslím že tady minimálně.moc doporučuji
Reagovatpeťule
Ranč 3V Třebušín je super..a nechápu komentář od Jana. S tímto rančem Mám jen samé pozitivní zkušenosti. :-) Určitě se jeďte podívat, stojí to za to.
ReagovatJitule
Děkuji pani Coufalový a panu Coufalovi za krásné tábory,které tam dělají ... Jen tak dále:)
ReagovatAndy
Benji-Lukysksa
ahojky moc rada delam s konmi a rada bich se zeptala jestlinehledate pomoc .rada bych vam pomohla
Reagovatbarcak
barcak
ustajeni
24. 07. 2009jo taky mame sve skusenosti :((( Ja i moje partnerka jsme tam meli ustajene kone. Uz nikdy vic! Nezajem,spatna pece, neochota.Ze zacatku jako medicek ale pak...Nedoporucujeme. J+P
ReagovatUstajeni - spatna pece
21. 04. 2011prosím, ozvi se mi...potrebuji vedet vic, co se stalo, mam taky velice spatnou zkusenost :(
Reagovat- 13. 02. 2011
Hledám nějaké info o ranči třebušín co je to za lidi jak se chovají k zaměstnancům jaká tam vládne nálada atak máte někdo info ?díky
ReagovatInfo
28. 10. 2012Dobrý den,Toto místo na ustájení pro vašeho koně rozhodně nedoporučuji.O koně je tam špatně postaráno,podestýlka skoro žádná,krmení málo skoro vůbec.Byla jsem tam víc jak 5 let a stačilo mi to.
Reagovat
Ranč 3v třebušín=NIKDY!
23. 02. 2012Ranč 3V třebušín. Nedoporučuji si tam dávat koně na ustájení.Já tam jezdila 4 roky a vím,jak to tam vypadá.Nejdřív se o vašeho koníka starají úžasně,dávají mu pravidelně šrot,ale po nějaké době se vám na koníka úpa vybodnou.Šrot mu nedají,podestýlka?dají
ReagovatNerozumím těm negativním příspěvkům
21. 01. 2014Nevím proč máte tak špatný názor na tento ranč.Mám tady koně už nějakej ten rok a nemohu si stěžovat ani na přístup ani na péči.Myslím si,že ty Vaše negativní reakce vyplývají z nějakých osobních důvodů a proto se snažíte jméno ranče pošpinit.
Reagovat
20 inches straight medium dark brown 4 100 remy human hair weave
12. 12. 2018get quotations korea style lovely cosplay wig costume party women long curly wavy synthetic hair wig
Reagovat