Ski areál Lipno-Kramolín - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
- martin
Aktuální podmínky
28. 01. 2008Ski areál je v provozu, na sjezdovkách leží 30 cm technického sněhu. Snowpark na Lipně je (viz popis).
ReagovatOtazka
22. 03. 2008Slysela jsem ze se na lipne bude na velikonocni pondeli jezdit zdarma..je to pravda?
ReagovatHankaNevim kdo vyhodnotil tento lyžařský areál desátým nejlepším. To snad nemyslíte vážně! Převýšení cca. 20m a drahý pivo! Chce se mi zvracet!
ReagovatKarlos- Julca
Samozřejmě jsou o hodně lepší areály, a také pro zdatné lyžaře je tento areál něčím podřadným, ale pro ty, co se učí nebo učí lyžovat děti plně dostačující.
ReagovatFilipKlamou
13. 01. 2009lidičky na stránkách sky areál lipno tvrdí že večerní ližování nee, ale tady tvrdí denně od 18:00 do 21:00 někdo klame
ReagovatJardaprosim vás kudy se kvám muhu dostat nemohu najít mapu jak k vám do skiarealu lipno danke
Reagovatkiklopvečerní lyžování
15. 01. 2012jed si zalyžovat večer je paráda,ale sněhové děla by při lyžování mohly být vypnutá je to dost nepříjemné a vůbec to v tom sněhu nejede,tak děla zapínat až po lyžovačce *****
ReagovatDotaz k: Ski areál Lipno-Kramolín
13. 03. 2012Dobrý den, mám zájem si zalyžovat pouze 1-2 hodiy odpoledne, nebo pouze večer. Jaká je cena vstupenky? Děkuji Jašo
Reagovat