Ski areál Monínec - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Zarecky.M
lyžování
3. 01. 2008Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné přijet k vám pouze lyžovat s malými dětmi, a jak moc je o víkendu plno. Za informaci děkuji. Leona Vaňousová
Reagovatvanousovi
Lyžování o víkendu
4. 01. 2008Dobrý den, aktuální informace (provoz dětského vleku, množství lyžařů...) získáte přímo u provozovatele na výše uvedených telefonních číslech.
Reagovat- 10. 01. 2008
Když chci na sjezdovku (quot;hotelovouquot;), musím být hostem (např. ubytován) v tomto hotelu ? Díky.
ReagovatFrantišek Lukáš
Lyžování na Monínci
10. 01. 2008Dobrý den, lyžařský areál je přístupný široké veřejnosti (nejen hostům hotelu) denně od 9:00 do 16:00 a od 18:00 do 21:00. V areálu leží 85 cm sněhu a přijíždějícím návštěvníkům jsou silně doporučovány sněhové řetězy!
Reagovatnevim nevim
16. 02. 2008Dneska jsem tam byla , na internetu psali že je 40cm , přijela jsem tam ,docela by mě zajímalo kde těch 40 cm změřili ???????
Reagovatpan
Michal
Martin jelínek
Felix
17. 02. 2009S chaním na určitou dobu brigadu pokut bi biko neco šelbich hned ,dělal bich cokolif .A naka ( prace . muj kontakt na mob ?:773180187
ReagovatFelix Badžo
Xchanim nejakou brigadu na leto...kdyby se neco naskytlo...tak by to bylo dobré je mi 15...sem z okolí sedlcan...napiste na mobil.607679671
ReagovatEliska
intracervical insemination
17. 02. 2024Embark on the journey to parenthood with ease using the Intracervical Insemination Kit from intracervical insemination . This insightful guide showcases the simplicity and effectiveness of their kits,
Reagovat