Ski areál Monínec - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
- Zarecky.M
lyžování
3. 01. 2008Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné přijet k vám pouze lyžovat s malými dětmi, a jak moc je o víkendu plno. Za informaci děkuji. Leona Vaňousová
ReagovatvanousoviLyžování o víkendu
4. 01. 2008Dobrý den, aktuální informace (provoz dětského vleku, množství lyžařů...) získáte přímo u provozovatele na výše uvedených telefonních číslech.
Reagovat- 10. 01. 2008
Když chci na sjezdovku (quot;hotelovouquot;), musím být hostem (např. ubytován) v tomto hotelu ? Díky.
ReagovatFrantišek Lukáš Lyžování na Monínci
10. 01. 2008Dobrý den, lyžařský areál je přístupný široké veřejnosti (nejen hostům hotelu) denně od 9:00 do 16:00 a od 18:00 do 21:00. V areálu leží 85 cm sněhu a přijíždějícím návštěvníkům jsou silně doporučovány sněhové řetězy!
Reagovatnevim nevim
16. 02. 2008Dneska jsem tam byla , na internetu psali že je 40cm , přijela jsem tam ,docela by mě zajímalo kde těch 40 cm změřili ???????
Reagovatpan- Michal
- Martin jelínek
Felix
17. 02. 2009S chaním na určitou dobu brigadu pokut bi biko neco šelbich hned ,dělal bich cokolif .A naka ( prace . muj kontakt na mob ?:773180187
ReagovatFelix BadžoXchanim nejakou brigadu na leto...kdyby se neco naskytlo...tak by to bylo dobré je mi 15...sem z okolí sedlcan...napiste na mobil.607679671
ReagovatEliskaintracervical insemination
17. 02. 2024Embark on the journey to parenthood with ease using the Intracervical Insemination Kit from intracervical insemination . This insightful guide showcases the simplicity and effectiveness of their kits,
Reagovat