Kapucínská hrobka Brno - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Výlet
22. 01. 2008Máme jet ze třídou dne 24.1.2008 do Brna do planetária a pak do Kapucínské hrobky bude již otevřeno ?
ReagovatNikolaNávštěvní doba
23. 01. 2008Dobrý den, pro letošní rok je hrobka bohužel nepřístupná až do 14. února.
ReagovatProhlídka Kasemat
9. 10. 2008Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jestli by byla možná prohlídka v termínu 15.1.2009. Jednalo by se asi o 58 osob. Předem děkuji za odpověd. S pozdravem Hana Dučková
ReagovatHana DučkováHezký den, bylo by možné objednat prohlídku v termínu 16.3. nebo 17.3. nebo max 18.3.2009 ? Jednalo by se asi o skupinku 15 lidí, z toho 10 studentů střední školy, dva učitelé a dva dospělí . Díky za odpověď a přeju hezký den, Lucie
ReagovatLucie ŠrámkováProhlídka
2. 03. 2009Musí se objednávat prohlídka i třeba pro 2 osoby,nebo stačí jen přijít v určené hodiny?Díky za odpověd.
ReagovatJana DrobnáDobrý den, prohlídka v Kapucínské hrobce se objuednávat nemusí, já alespoň tam byla dvakrát a vždycyk jsem si jen koupila lístek, je to bez průvodce a můžete tam jí i jen jeden člověk.
Reagovatlenka- chcipak
Dotaz k: Kapucínská hrobka Brno
17. 05. 2009Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda se může v hrobce fotografovat?Děkuji
Reagovat