Státní zámek Zákupy - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
Proboha,nejezděte do Zákup!
20. 04. 2008Včera jsme byli u Vás na výletě.Přestože se nám na zámku líbilo,tak už nikdo z nás o Zákupech neřekne nic pěkného. Své blízké i široké okolí upozorním na to,aby k Vám nejezdili!!! Během 45minut,které jsme u Vás strávili,nám na parkovišti ukradli auto.Jeli
ReagovatIlona Plachá
rena.
Když si ani neumíte auto ochránit před ukradením byť obyčejným vypínačem za cca 100kč, je mi Vás líto. Tato zkušenost by Vás stejně čekala v brzské době ať už tady nebo jinde. Ani obsluha hlídaného parkoviště nemá šanci zjistit že někdo nepovolaný leze do
Reagovatmarcusii
Ilona Plachá
To ano, ještě Vám chci sdělit, že za loňský rok byly ukradeny z okolí zámku jen dvě auta, takže se opravdu vyplatí dostatečně se postarat o svůj majetek a nesvalovat vinu na ostatní. Na zámku mají opravdu jiné starosti s pěnězi už tak dost okleštěnými a n
Reagovatmarcusii
To je lež a vy to víte! Jen v ten den,co nám,se ztratilo ještě jedno.A měsíc před tím byly slavnosti a ztratilo se též.Mluvili jsme s poškozeným. Nebalamuťte lidi!!!Evidentně jste místní a pravděpodobně zaměstnanec zámku.
ReagovatIlona Plachá
krádež osobního automobilu
10. 08. 2008Dobrý den V pátek dne 8:8:2008 jsme byli s rodinou v odpoledních na svatbě v zámecké kapli čas návštěvy 14: 30 až cca 16hod, auto jsme zaparkovali na parkovišti pod zmkem u silnice. Parkovište bylo nehlédané !!! Vozidlo škoda fabia combi byla odcizena
ReagovatJosef Najman
Krádež osobího automobilu !!!
10. 08. 2008Jen dodatek ke zprávě a reakce na titulek pana marcusii: Vážený pane já měl auto uzamčeno a zabezpečeno s uzamknutou zpátečkou !!! jak více bych měl mít auto zabezpečeno ? A neříkejte mi ,že se tam ztratila jen dvě ,když mi bylo osobně sdělěno policií ČR
ReagovatJosef Najman
Přesně vím,jak se cítíte! Bylo nám též mizerně. Ten pán Vám neodpoví,jelikož již nebude mít žádné argumenty. Prostě do Zákup již nikdy v životě! Je to město zlodějů!!! S pozdravem Ilona Plachá
ReagovatIlona Plachá
Jen mě teď při čtení všech komentářů napadlo,jak mohl vědět ten pan marcusii,že v našem autě toto zabezpečení za 100.kč nebylo? Není to divné?
ReagovatIlona Plachá
krádež auta
14. 08. 2008Nechci psát ,že Zákupy je město zlodějů ,ale je pravda že Ćeskolipsko a Mimoňsko je tím vyhlášené-bohužel !!! Ale je mi dost divné ,že polocie ČR něco říká , paní starostka Zákup něco říká , na statním zámku Zákupy něco říkájí a bohužel zjišťuji ,že je to
ReagovatJosef Najman
odpovídám, z evidencí PČR je to letos třetí auto, které se odsud ztratilo( z podzámčí), na uzamčenou zpátečku stačí šroubovák a 20s. Tato varianta se nepočítá jako zabezpečení, ani pro pojišťovnu. Paní Plachá zřejmě neví nic o elektronice v autě a jak se
Reagovatmarcusii
krádež auta
14. 08. 2008Ještě chci podotknout,těch firem vyrábějící zařízení na zabezpečení aut je víc, např. www.jablotron.cz, www.flajzar.cz, apod. To jen abych nedělal reklamu jedné firmě. Nejvíce informací ale najdete na www.bezlok.cz, to znamená bezpečná lokalita a to by sn
Reagovatmarcusii
Vážený pane! My jsme auto zabezpečené měli!!! Proč mám pocit,že stále omlouváte své zloděje,vlastně oni nic-my jsme měli špatně zabezpečené auto.No jděte do háje s vašimi hypotézami a raději s tou ostudou vašeho města něco dělejte! Plácáte,radíte,ale krad
ReagovatIlona Plachá
Již nemám co zabezpečovat pane marcusii,tudíž se s vámi ani kontaktovat nehodlám!!!
ReagovatIlona Plachá
Na Zákupy vztah nemám, je mi to v podstatě jedno, jen mi je Vás líto, že vinu házíte na někoho jiného. Chtěl jsem Vám jen pomoct
Reagovatmarcusii
- 2. 10. 2024
I always look lost boys clothing forward to reading your posts. This one didn’t disappoint!
Reagovat