DinoPark v ZOO Plzeň - Fórum
Přidat další komentář:
Diskuze
- Leon
ahoj
20. 05. 2008ja jsem dominika slavickova a ja jsem vihrala zajest do dinoparku a zoo moc se tesim ale jeste vic se tesim na 26.6.2008 protoze pujdu na konzert celine dion je to moje oblvena spevacka.
Reagovatdominika- marie
Po příjezdu do Plzně,žádný ukazatel.Když to konečně najdete,nemáte kde zaparkovat,a zologická, přeházená páté přes deváté.V Dinparku jeden stánek s půlhodinovou frontou! Už nás tady nikdy neuvidí.
Reagovatzdeněk (kladensko)slope game
18. 09. 2024Visiting Pilsen sounds frustrating with parking woes and long lines. It reminds me of the slope game – you have to navigate obstacles swiftly! If only finding fun experiences were as easy as mastering that game. Hop
Reagovatmonkey mart
5. 08. 2024The experience in Plzeň sounds frustrating, with unclear directions and parking issues. It reminds me of navigating a tricky online game like Monkey Mart, where finding the right strategy and managing resources can be
ReagovatMiaksol
17. 08. 2023There is a wide variety of ways to pass the time, but one of my personal favorites is to play puzzle games with a horror-based setting online, such as amanda the adventurer
ReagovatNesouhlas
4. 02. 2010Jestli nevidíš toho velkýho dinosaura s ukazatelem tak si asi slepej!!! Nevim jestli rozdělení do pavilonu podle kontinentů je přeházený ale buiž míň inteligentní jedinci to hlt nepochopí ale nedivim se když ani neumíš počítat ta stánky jsou tam nejmíň č
ReagovatNesouhlas
4. 02. 2010Jestli nevidíš toho velkýho dinosaura s ukazatelem tak si asi slepej!!! Nevim jestli rozdělení do pavilonu podle kontinentů je přeházený ale buiž míň inteligentní jedinci to hlt nepochopí ale nedivim se když ani neumíš počítat ta stánky jsou tam nejmíň č
Reagovat
Chtěla bych vědět ještě než tam pojedu kolik to stojí a nikde to neí napsaný neví to tady někdo prosím?....
Reagovatnikdo15.4
15. 04. 2011je to nejlepší je tam hodně zvířat a dinopark já se zajímám o dynosaury tak proto je to nejlepší a hezký a kdo říká že jeto hnusní tak to nemá v mozku v pořádku
ReagovatDotaz k: DinoPark v ZOO Plzeň
15. 04. 2019That is the amazing attitude, in any case is simply not make each sence at all proclaiming about that mather. Practically any system an abundance of thanks notwithstanding i had attempt to advance your own particular article into delicius in any case Reagovat
Dotaz k: DinoPark v ZOO Plzeň
15. 04. 2019I am a big believer in commenting on blogs to [url=https://www.couponstechie.com/promo-codes/interserver]interserver coupon code[/url] inform the blog writers know that they’ve added something worthwhile to the world wide web
ReagovatCoupons
15. 04. 2019It helped me to refine a ton. A responsibility of gratitude is for your efforts interserver coupon code , godaddy renewal co
Reagovatgreat
30. 06. 2023This is an amazing and informative article that covers so much ground. mario games
Reagovatllucklinn
6. 07. 2023This was a very well-researched article with plenty of statistics and data to support its claims. It was great to see such a thorough analysis of the topic. magic tiles 3
Reagovat