Domažlická jizba

Všechny kategorie > Restaurace

Domažlická jizba

Vítáme Vás v restauraci DOMAŽLICKÁ JIZBA.Naše restaurace byla založena ve třicátých letech minulého století a její interiér zůstal z velké části nezměněn do dnešních dnů. Málokdo ví,že ve zdejších prostorách byla původní restaurace U SOJKŮ,která byla velmi vyhlášená až do devadesátých let,dnes již bohužel neexistuje. Specializujeme se spíše na českou kuchyni a hotová jídla si u nás můžete dát až do večerních hodin. Točíme černého Mastera a Plzeňský Prazdroj.V roce 2009 jsme byli zařazeni mezi prvních 100 hospod s nejkvalitnější Plzní v republice.

Otevírací doba

  • Pondělí11:00 - 00:00
  • Úterý11:00 - 00:00
  • Středa11:00 - 00:00
  • Čtvrtek11:00 - 00:00
  • Pátek11:00 - 00:00
  • Sobota11:00 - 00:00
  • Neděle11:00 - 00:00
  • Denní menu11:00 - 16:00

Vybavení restaurace

  • letní zahrádka
  • TV

Pokud chcete stihnout co nejvíce turistických zajímavostí v okolí, Europcar - autopůjčovna Praha Vám přistaví auto podle Vašich představ.


Zajímavé odkazy:
lunchtime Domažlická jizba
Turistické objekty v nejbližším okolí, 5 km, 10 km, 20 km
Celkem záznamů: 60
1 2 3 4 5
ukázat na mapě
Byl jsem tu

Vaše hodnocení

zpracovávám data... zpracovávám data...

Vyberte počet hvězdiček

5 hvězdiček znamená nejlepší hodnocení

* Zde můžete vložit slovní hodnocení

Děkujeme, Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.

byli zde (0)

  • Super plzen cepovana do vychlazenych pulitru. Mel jsem hotovku ze zveriny a byla vyborna. Obsluha rychlaa v pohode. Jedina vytka jsou hajzliky,jsou moc male ,ale s tim se asi neda nic delat
    Anonym
  • Perfektni hospudka. Maji vyborny pivo cepovany na hladinku. Krasna terasa,utulnej interier.
    Anonym
  • Je to hnus fialovej, sprostej hulvát ve výčepu nadává hostům do čuráků a odkud že ty hovada přijeli, když reklamují, že dostanou silně podměrečné pivo. Jinak jídla OK, číšníci, kdyby tomu hulvátovi nepřitakávali, tak jsou celkem OK. Na doporučení mých pražských přátel jsem tam byl poprvé a naposled. Tahle restaurace s jejím výčepním nemá na mapě gatronomické Prahy co dělat. Pokud ten výčepní není majitelem, tak se zřejmě něco napraví, ale jestli on sám je zároveň majitelem, tak se střezte návštěvy toho lokálu. Je to fakt hnus !!!
    Anonym
Zeptat se

Vaše otázka

zpracovávám data... zpracovávám data...

Abyste se mohli ptát, musíte být registrováni a přihlášeni